1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.

Villanybojler vízkőtelenítése

Hajdu villanybojler vízkőtelenítése

A villanybojler vízkőtelenítése időszakosan elengedhetetlen feladat, ha azt szeretnénk, hogy bojlerünk sokáig üzemeljen. A villanybojler vízkőtelenítése azért sürgető feladat, mert a vízkővel telített bojler sokkal nehezebben melegíti fel a vizet és így a villanyszámla is megemelkedhet. A villanybojler vízkőtelenítése nélkül a bojler akár teljesen tönkre is mehet évek alatt. A fűtőszálon megtelepedő vízkő igazi ellensége a bojlernek és a villanyszámlának. A vízkő vastagsága elérheti akár a több centimétert is, nem ritka a 3 cm vastagságú vízkő lerakódás, ha hosszú évekig nincs vízkőtelenítve a rendszer.

Természeten a vízkövesedés függ a vízminőségtől is ami magyarországon eléggé aggasztó, mert nagyon vízköves a vizünk. Az energiafelhasználás 1 cm lerakódás esetén akár 10%-os emelkedést is mutathat, így érdemes a villanybojler vízkőtelenítéséről időben gondoskodni. Ha ezt havi szinten is kiszámoljuk, esetleg éves szinten, akkor megdöbbentő összegeket fogunk kapni, ami csupán a figyelmetlenségen múlt. Amennyiben azt észleljük, hogy a villanyszámlánk megemelkedett, akkor már gyanakodhatunk a vízkő megjelenésére és ilyenkor habozás nélkül ki kell hívni a szerelőt, hogy haladéktalanul lásson hozzá a bojler javításához.

Abban az esetben ha már kihívtuk a bojler szerelőt, kérjünk teljes karbantartás amivel meghosszabíthatjuk a bojlerünk életartamát. Nem mind1, hogy új bojlert veszünk 5-10 évente 100ezer forintért. Avagy 5-10 év alatt 1-2 karbantartással (ami 20ezer forint kőrül mozog) 20 évre is kitolhatjuk az életét a bojlerünknek. Csöpögés, eresztés, magas villanyszámla nélkül.

A vízkő sajnos kívülről nem észrevehető, ezért észrevétlen gyilkosa a bojlereknek. A villanybojler vízkőtelenítése időszakosan elvégzendő feladat. Az ellenőrzést érdemes szakemberre bízni mert ha valamit elrontunk, akkor nem lesz senkinek melegvíz a háztartásban. Ezt az ellenőrzést 1-3 évente meg kell tenni és így jelentős pénzmegtakarítást érhetünk el. Minden esetben figyeljük a jelzőlámpát a bojleren és azt, hogy a hőfokszabályozó megfelelően működik-e. Ideálisan 60 fokon állnak a bojlerek, ám ha ennél magasabb ez a hőmérséklet, akkor a vízkövesedés esélye is megnő. A bojlerekből csak mechanikai úton lehet eltávolítani a lerakódott vízkövet, így otthon talán nem is érdemes a villanybojler vízkőtelenítésével próbálkozni.
bojler szerelő fix áron
Röviden így tudnánk szavakban bemutatni szolgáltatásunkat: bojler szerelő Budapest, bojler szerelő gyorsszolgálat, bojler szerelés Budapesten, bojler javítás olcsón. Ezekkel a kifejezésekkel mondhatni röviden és teljesen bemutattuk vállalkozásunkat.

Hol is végezzük pontosan a bojler cserét és a bojler javítást?
Budapest minden kerületében és minden órában, mert a víznek melegnek kell lennie ha fürdés van. Képzeljük el, hogy csak zuhanyzónk van és elromlik a bojler! Hogyan magyarázzuk meg azt a kicsi gyerekeknek, hogy most hideg vízben kell fürdeni? Mi SEHOGY! mert mi elmegyünk és megcsináljuk a bojlert. Budapesten az összes kerületben Non-Stop! Illetve Pest megye minden településén, előre egyeztetett időpontban.
Ismerőseink

All rights Reserved © Bojler szerelő fix áron, 2022

Made with   by ThemeWagon