Nyereményjáték

1141 Budapest, Szugló utca 82.

Nyereményjáték!

Nyerd meg a leghasznosabb nyereményt ebben a hónapban! Ehhez nem kell mást tenned, mint véleményt írni cégünkről a Google Térképen.

Részvétel feltételei:

  1. Írd meg a véleményed a következő helyen 5 csillaggal 🌟🌟🌟🌟🌟: Google Vélemény írása.
  2. Fontos: a játékhoz google fiókra lesz szükséged!
  3. Fontos: a poszt alatt megírt véleményt nem tudjuk elfogadni.

Nyeremény:

1 db Electrolux ewh v 80 elektromos villanybojler

Játék időtartama:

2024.05.24 - 2024.06.24

Sorsolás:

2024.06.25 15:00

Szabályzat:

A feltételeket és a hivatalos játékszabályzatunkat itt találod: Szabályzat.

Jelen promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyta jóvá, nem kezeli, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

Kik vagyunk mi?

Budapesti víz, gáz, fűtésszerelők! Több éves tapasztalattal rendelkezünk, és mindig a legjobb szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára.


Aktuális nyeremények:

1db: Electrolux ewh v 80 elektromos villanybojler

Jelen promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyta jóvá, nem kezeli, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik hozzá.

A Nyereményjátékok szabályzata

(a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik az Duguláselhárítás fix áron (bojler-szerelo-fix-aron.hu), (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Facebook oldalon megjelenő valamennyi Nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék), az adott Játéknál feltüntetett egyedi feltételekkel.

1. A Játékban résztvevő személyek:

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött személy (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

2. A Játék leírása:

A játék Víz gáz klíma dugulás Provi domus Kft. Facebook oldalán megosztott posztban érhető el. Ott olvasható a Játék leírása, tekinthetők meg az ahhoz kapcsoló anyagok és ott lehet regisztrálni, illetve jelentkezni a Játékra. Ha a feltételek máshogy nem szólnak, általánosan a következő feltételekkel indítunk nyereményjátékot:

  • Válaszoljon üzenetben a játékban feltett kérdésre

A megosztás nem feltétele a játékban való részvételnek.

3. A Játék időtartama:

Mindig az akutális játékan megjelölt ideig tart. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. Jelentkezés a Játékra:

A Játékra jelentkezni mindig a nyereményjátékban feltüntetett módon lehet. A játékban csak facebook fiókkal rendelkező játékos vehet részt. 1 személy csak 1 alkalommal jelentkezhet az adott játékra. A játékban csak akkor vehet részt valaki, ha a Játékos a játék pályázati feltételt teljesítette.

5. Nyeremény:

A nyereményjátékban meghatározott termékek vagy szolgáltatások.

6. Soroslás időpontja:

Mindig az akutális játékan megjelölt időben.

7. Sorsolás:

A játékosok közötti sorsolás alkalmazás segítségével történik. A sorsolás folyamatát videóban rögzítjük.

8. Nyertesek értesítése:

A nyertes / nyertesek külön posztban megnevezésre kerülnek.

9. A nyeremények kézbesítése:

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybevétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe!

10. Adatkezelés:

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

  • a Szervező a Játékos által megadott személyes adatokat (pontos név, lakcím, e-mailcím és telefonszám) kezelje kapcsolatfelvétel céljából, a cél teljesüléséig, de legkésőbb a nyeremény feladásáig.

A Szervező a személyes adatokat, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

11. Felelősségkizárás:

A pályázatok hiányosságáért (névelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik.

12. Egyéb:

  • Amennyiben a nyeremény tárgy nyeremény, abban az esetben az ország bármely pontjára postán eljuttatja a játék üzemeltetője.
  • A szolgáltatás jellegű nyereményeket csak Pest megyei településeken tudjuk érvényesíteni.
  • Amennyiben a nyertes nem tudja igénybe venni a szolgáltatás jellegű nyereményét, úgy újabb sorsolást indítunk.
  • Amennyiben nem tudja a játék szervezője elérni a nyertest és a nyertes sem jelentkezik a nyereményért, úgy 1 héten után újra sorsolunk.
  • A nyertes szolgáltatás jellegű nyeremény esetén, elfogadja hogy a munkafolyamatról videót rögzítsünk és ezt nyilvánosan közzé tegyük a játék szervező hivatalos facebook oldalán. A nyertes nem köteles a videóban részt venni.

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai / Facebook fiókja megfelelnek a valóságnak.

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.


Telefonszám:
06 (70) 234 - 2000
E-mail: villanybojlerszerelofixaron@gmail.com
Sűrgősségi (0 - 24)-ben hívható szám!