villanybojler felszerelése - Budapest 0-24

1141 Budapest, Szugló utca 82.

villanybojler felszerelése
A villanybojler felszerelése akkor válik szükségessé, ha új villanybojlert vásárolunk, vagy esetleg a meglévő villanybojlert kell javíttatás miatt elszállítani. Sokszor a belső tartály olyan szinten korrodált, hogy az már menthetetlen és a villanybojler előbb vagy utóbb ki is fog lyukadni. Ezt soha nem szabad megreszkírozni. Ilyenkor új villanybojler felszerelése válik szükségessé. villanybojler kiválasztása során figyeljünk oda arra, hogy milyen minőségű villanybojlert választunk. A villanybojlert mindig úgy kell megválasztani, hogy minőségi legyen, hiszen a működése során felhasznált energia valamint az áramszámla szoros összefüggésben lesz egymással. A problémamentes működés már csak hab a tortán. A villanybojler felszerelése és a villanybojler szervízelése Budapesten is elérhető.

A villanybojler felszerelése során érdemes odafigyelni, hogy milyen lemez vastagságú tartályt választunk. 6 báros nyomás esetén 1,7 mm, míg 10 bár nyomás esetén már 2,5 mm a víztartályok vastagsága. 300 literes tartályoknál a falvastagság eléri a 3 millimétert is. A tartályok megtekintése során figyeljünk oda, még vásárlás és villanybojler felszerelése előtt, hogy a speciális tűzzománc bevonat fent legyen. Ez az, ami a korróziótól hatékonyan meg fogja védeni. A villanybojler felszerelése előtt még a villanybojler hőszigetelését sem árt ellenőrizni. A szigetelések általában 22 és 55 milliméter közöttiek, de árusítanak 12-15 milliméter szigeteléssel is villanybojlereket. A vékonyabb hőszigetelés átka, hogy a hővesztesége nagyobb, így sokkal több áramot is fogyaszt.

villanybojler felszerelése képek:

villanybojler felszerelése 1.
villanybojler felszerelése 2.
villanybojler felszerelése 3.
villanybojler felszerelése 4.
villanybojler felszerelése 5.


Milyen villanybojler márkákat javítunk? MINDENT! Cégünk szakemberei az összes létező márkát meg tudják javítani és be tudnak hozzá szerezni alkatrészeket. Igazából, az a lényeg, hogy javítunk és cserélünk márkától teljesen függetlenül Budapesten és környékén!


(A képek csupán illusztrációk.)